Tips voor het passen

Tips bij het passen van je bh.

1. Zorg dat je bij het passen altijd de haakjes van je bh op de middelste stand sluit. Je kan de bh dan altijd nog wat strakker doen wanneer de stof na een tijdje wat uitrekt, maar je weet ook dat je nog een standje terugkan als de bh te straks zit. Zet je je bh standaard op het meest losse haakje, kan je beter een bh nemen met een kleinere omvangsmaat.

2. Heb je jouw ideale bh-maat gevonden? Trek er dan een strak en aansluiten t-shirt of hemd over aan. Zo kun je goed beoordelen of je bh genoeg steun biedt en de juiste pasvorm heeft. Kortom, komt er geen borst aan de bovenkant of zijkant van de bh uitvallen, dan zit je goed. Zie je een ietwat opgedrukte bollende vorm (lees: uitpuilende borst) buiten de de cup van de bh dan moet je een bh met een grotere cup selecteren. 

3. Let erop dat de rug van de bh niet omhoog kruipt tussen je schouderbladen. In dit geval is de omvangsmaat van je bh te groot. Probeer een maatje kleiner voor de omvangscijfers. 

4. Let erop dat de bandjes lekker straks zitten. Ze mogen niet zo losjes zitten dat ze van je schouder af glijden, dan gaat namelijk een wezelijk deel van je ondersteuning verloren. Ze moeten echter ook niet zo strak zitten dat ze in je huid snijden. 

 

BH maat berekenen opkruipen rugBH maat berekenen niet passende omvangBH maat berkenen uitpuilende borstenBH maat berekenen knellende bandjes

 

 

 

 

© 2019 - 2023 Nice4us | sitemap | rss