Tips voor het wassen

Tips bij het wassen

1. We raden je aan om je bh's met de hand te wassen. Als je toch voor de wasmachine kiest, gebruik dan een waszakje of wasbol. Doe niet meer dan één bh in het waszakje en was je lingerie op 30ºC.

2. Draag een bh bij voorkeur niet meer dan 2 dagen achter elkaar. Het elastiek van je bh moet na het dragen weer terug in zijn oude vorm komen om langer mee te gaan. Als je de bh meerdere dagen achter elkaar draagt, krijgt deze geen 'rust' en slijt het elastiek dus sneller.

3. Stop je bh nooit in de droger, dat is funest voor de voorgevormde cups van jouw bh. De materialen kunnen niet tegen de hoge temperaturen.

4. Hang een bh nooit op te drogen, hierdoor rekt het elastiek aan aan kant meer uit, door het gewicht van het water na gewassen te zijn in de handwas, met enkel warm water. Ditzelfde geldt ook voor het ophangen om de brug van de bh. Het is veel beter om je bh bovenop een droogrekje neer te leggen om te drogen. 

5. Velen van ons bergen bh's op door ze op te vouwen met de cups in elkaar. Vouw je bh's nooit op, maar leg ze achter elkaar in een lade om ze mooi te houden.

 

 

© 2019 - 2023 Nice4us | sitemap | rss