Over Nice4us

Welkom! Bij Nice4us. Wij zijn ontzettend blij en vooral trots u te mogen verwelkomen op onze website en u te mogen helpen aan lingerie en klein lederwaren waarvan u blij kunt worden.

Voor ons is het belangrijk dat wij op gebied van tassen en portemonnees een sterke variatie hebben in ons assortiment, zodat u niet met grote regelmaat een kopie tegen het lijf loopt.

Daarnaast letten wij voor de keuze in ons lingerie assortiment in het bijzonder op de kwaliteit van het product, maar ook de verschillende pasvormen en het draagcomfort in verhouding tot een gezonde prijs. Dit maakt dat wij een duidelijke keuze hebben gemaakt in de productlijnen die wij voor u hebben geselecteerd.

Nice4us bestaat inmiddels al 9 jaar en  is klein begonnen als een onderneming die tassen verkoopt in de regio Groningen. Over de afgelopen jaren is Nice4us gegroeid naar een bedrijf die naast de klein lederwaren ook een kwalitatief hoge lijn van lingerie, ondermode en nachtkleding voert.

Wij doen dit enerzijds vanuit deze website, om iedereen de kans te geven op de aandacht die wij u willen bieden. Maar ook via ambulante diensteverlening op locatie in verzorgingshuizen waar wij met veel waardering van ons werk, dames en heren op leeftijd actief begeleiden bij het vinden van een passend product bij hun behoefte, omdat ook deze mensen juist onze aandacht voor kwaliteit verdienen.

Geniet van uw keuze voor Nice4us en graag tot ziens!

Rita Westerman en Marijke Rode

© 2019 - 2023 Nice4us | sitemap | rss