By Loes

By Loes


By Loes is een kindertassen lijn ontworpen door Loes. Zij is 5 jaar en heeft al jaren een passie voor tassen. Daar waar ze voorheen constant met tassen van mama en oma om de arm liep, heeft zij dit afgelopen voorjaar ingeruild voor het betere werk. “Ik maak ze zelf wel mama!”

En zo geschiedde het. Loes is begonnen met het knutselen van ongeveer 30 tassen en portemonnees  van karton en stickers.

Na overleg werd het toch wel duidelijk dat deze tasjes niet zo sterk waren om ook echt spullen te tillen en dus niet in de verkoop konden. Daarop is Loes op zoek gegaan naar een alternatief, en deze kwam ongeveer begin augustus van dit jaar. “Dan maak jij ze toch even op de naaimachine voor mij, oma?!”

Na een nachtje logeren bij oma en wat neuzen op de computer naar wat Loes in haar hoofd heeft zitten qua ontwerp en materiaal, kwam er een voorbeeld naar boven drijven en werden mama en oma aangezwengeld voor een ritje naar de stoffenwinkel.

Wat een keuze! Al die stoffen! Daar heeft Loes geen problemen mee, keuzes maken. Moeiteloos laveerde ze door de vele rollen stof en bij het hooghouden van een enkele voorbeelden werd er afkeurend gefronst of ging een goedkeurende duim omhoog.

Dit heeft geleid tot een eerste assortiment van tassen in 8 verschillende stofkeuzes en in 3 verschillende maten.

U begrijpt dit is handwerk en de aandacht voor deze prachtig ontworpen tassenlijn, maakt dat wij in etappes deze tassen maken naar ontwerp van Loes met een door haar geselecteerd glanskoord in iedere tas, wat al deze tassen uniek maakt.


Welkom By Loes

 

© 2019 - 2023 Nice4us | sitemap | rss