Werken bij Nice4us

Vacature-informatie

Verkoopmedewerker

Vacature informatie:

Parttime
F
unctiebeschrijving

Eenzaamheid. Beperkingen in het het maken van je eigen keuzes. Dat gunnen we niemand!
Het is echter heel actueel onder ouderen en mensen met een handicap.

Nice4us probeert juist dáár de activiteitenbegeleiders, op locaties door de noordelijke provincies, te helpen. Wij organiseren gezamenlijk met de locatie een kledingmarkt. Een gezellige activiteit waar de bewoners gedurende een dagdeel weer zelf mogen kiezen en genieten van de persoonlijke aandacht.

Wat vind ik mooi en wat wil ik dragen!
Wat zit comfortabel en wat geeft mij een prettig gevoel!
Wat wil ik?!
De keuze terug bij de mensen en gelijktijdig een gezellige ochtend of middag. Een uitje, even de gedachten verzetten en iets leuks doen.
Want laten we eerlijk zijn, shoppen is voor ons allemaal ontspanning en stemt ons vrolijk.

Wij zoeken jou!

Wij zoeken een collega die ons team op locatie komt versterken. Een collega die het leuk vindt om met ouderen en mensen met een beperking te werken. Iemand die blij kan worden, omdat ze iemand gedurende de dag weer de beleving hebben kunnen geven van keuze. De keuze van een kleur, de stof, het draagcomfort.
Maar vooral iemand die ervan geniet en de rust en het geduld heeft om mensen persoonlijke aandacht te geven en te helpen met het maken van de keuzes en het vinden van de juiste maat.

Nice4us bezoekt 3 dagen per week locaties met onze bus. Gevuld met rekken met kleding, schoenen, klein lederwaren, nachtkleding, ondermode en BH's.

Constante variatie en super uitdagend! Maar het allerbelangrijkste, ontzettend leuk en met een gezellige groep dames bij elkaar.

Heb jij je rijbewijs, ben je niet bang om onze bus te besturen en pas jij in ons team, reageer dan snel.

Wat kunnen we je bieden:

Gemiddeld 20 uur per week,
Werklocatie is flexibel. De bus rijdt immers altijd van locatie naar locatie.
Het is mogelijk dat je soms in onze winkels in Bedum of Uithuizen wordt ingezet.

Je kan per half februari/begin maart beginnen, dus mocht je hier energie van krijgen, stuur dan snel je cv en motivatie naar info@nice4us.nl

 


Winkelmedewerker

Vacature informatie
Parttime

Functieomschrijving:

Ben jij gedreven om samen met ons de 2 winkels en onze mobiele locatie tot een succes te maken!

Dan zoeken wij jou!!!

Zoek jij een uitdaging, om aan de slag te gaan en met ons samen de volgende stap in de groei van het bedrijf te zetten? Leuk?! Wij hebben er nu al zin in! Inmiddels zijn wij gegroeid van 'alles met z'n tweetjes doen als eigenaren', naar een team van 6, met 4 super enthousiaste dames, die wij het afgelopen jaar aan ons team hebben mogen toevoegen.
Graag willen wij ons team verder versterken met een nieuwe collega. Nice4us heeft 2 winkels (Bedum en Uithuizen) en daarnaast gaan wij als mobiel modehuis langs bij senioren in o.a. verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Wij hebben een bedrijf in Lingerie, bovenkleding, nachtkleding en ondergoed voor zowel heren als dames. Deze collectie hebben wij in beide winkels, maar ook in onze mobiele winkels. Heel breed en super uitdagend!
Maar het allerbelangrijkste, ontzettend leuk en met een gezellige groep dames bij elkaar.

Wat kunnen we je bieden:

Gemiddeld ca. 20-24 uur per week en de zaterdag werk je om de week. 

We doen het samen en samen maken we er een succes van!. Pas jij in ons team, reageer dan snel.

Werklocatie is flexibel. Dit kan onze locatie in Bedum of Uithuizen zijn, maar ook op onze bus mee naar de woonlocaties. Wij bieden een salaris om te beginnen van €10,34 bruto per uur. Je kan per begin maart beginnen, dus mocht je hier energie van krijgen, stuur dan snel je cv en motivatie naar info@nice4us.nl

 


 

© 2019 - 2023 Nice4us | sitemap | rss