Onze missie

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we u. Elke dag weer. Met heel veel plezier en enthousiasme.

Wilt u meer weten?

Welkom! Bij Nice4us. Wij zijn ontzettend blij en vooral trots u te mogen verwelkomen op onze website en u een impressie te geven van onze lingerie en klein lederwaren.

Wij zoeken in ons lingerie assortiment in het bijzonder naar de kwaliteit van het product, maar ook naar verschillende pasvormen, het draagcomfort en de uitstraling. Dit alles in verhouding tot een gezonde prijs. 
Op basis van deze selectiecriteria hebben wij de volgende merken geselecteerd voor u.

Naturana
Royal Lounge Junky
Dream Avenue
Lisca
Lingadore

Proth├ęse lingerie en badmode

Speciaal voor vrouwen die lingerie en badmode dragen rekening houdende met medische redenen hebben wij een collectie van ABC Healthcare en Amoena. 
Niet minder mooi, maar wel speciaal naar uw behoefte.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw ondermode van het premium merk Ten Cate. Dit varieert van katoenen ondergoed tot Ten Cate Secrets ondermode. 

In het zomerseizoen kunt u bij ons terecht voor badmode van Tweka en Lingadore. 

Op gebied van tassen en portemonnees bieden wij een sterke variatie in ons assortiment, zodat u niet met regelmaat een kopie tegen het lijf loopt. Wij kopen dus van vrijwel alle lederwaren in onze collectie slecht 1 artikel per model in.

Wij bestaan inmiddels al 14 jaar en zijn klein begonnen als een onderneming die tassen verkoopt in de regio Groningen. Over de afgelopen jaren is Nice4us gegroeid naar een bedrijf die naast de klein lederwaren ook een kwalitatief hoge lijn van lingerie, ondermode en nachtkleding voert.

Wij doen dit enerzijds vanuit onze winkel, maar ook via ambulante dienstverlening op locatie in verpleeg- en verzorgingshuizen waar wij met veel waardering van ons werk, dames en heren op leeftijd actief begeleiden bij het vinden van een passend product bij hun behoefte, omdat ook deze mensen juist onze aandacht voor kwaliteit verdienen.

Geniet van uw keuze voor Nice4us en graag tot ziens!

Rita Westerman en Marijke Rode